Δημοκρατίας 25, Κοζάνη, 50100    2461036018

Ανακοίνωση για τη λειτουργία της γραμματείας του Δ.Σ.Κ. και του Κτηματολογικού Γραφείου Κοζάνης.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία της γραμματείας του Δ.Σ.Κ. και του Κτηματολογικού Γραφείου Κοζάνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποιείται στα μέλη του Δ.Σ.Κ. ότι η γραμματεία του Δ.Σ.Κ. θα ξεκινήσει τη λειτουργία της σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα την Τρίτη 28/04/2020 με ωράριο λειτουργίας από 09:00 έως 13:00 καθημερινώς. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν την έκδοση γραμματίου προκαταβολής από τη γραμματεία και όχι διαδικτυακά μέσω του portal της Ολομέλειας, θα πρέπει να επικοινωνούν  πρώτα με τη γραμματεία προκειμένου να γνωστοποιήσουν το είδος του γραμματίου που επιθυμούν να εκδώσουν και μετά να προσέρχονται σε αυτήν για να το να το πληρώσουν (κατά προτίμηση ηλεκτρονικά με κάρτα ή με e banking) και να το παραλάβουν, αποχωρώντας  άμεσα. Σε κάθε δε περίπτωση η προτροπή του Δ.Σ. προς τους Δικηγόρους – μέλη του Συλλόγου είναι να εκδίδονται τα γραμμάτια από αυτούς τους ίδιους μέσω του portal της Ολομέλειας, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποφυγή συγχρωτισμού στους χώρους του Συλλόγου. Εξυπακούεται ότι απαγορεύεται  η παραμονή στο χώρο της βιβλιοθήκης του Συλλόγου για οποιοδήποτε λόγο.

Τονίζεται ότι για τις ανάγκες των ακροατηρίων όλοι οι συνάδελφοι μπορούν να προμηθεύονται γάντια και μάσκες από τη γραμματεία του Συλλόγου στην Κοζάνη.

Μετά από επικοινωνία με τα Κτηματολογικά Γραφεία Κοζάνης και Εορδαίας γνωστοποιείται ότι οι Δικηγόροι θα προσέρχονται σε αυτό μετά από τηλεφωνικό ραντεβού και μόνο ανά τρία άτομα τηρώντας την απαιτούμενη απόσταση ασφάλειας. Οι εισερχόμενοι στο ΚΓ Κοζάνης θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα μέσα προστασίας (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες).

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.