Δημοκρατίας 25, Κοζάνη, 50100    2461036018

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών – Ηλεκτρονικές υπογραφές

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών – Ηλεκτρονικές υπογραφές

Αγαπητές Συναδέλφισσες/Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ πρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία του Συλλόγου ή να αποστείλουν email.
Αναφορικά με τις ηλεκτρονικές υπογραφές, μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 158 πιστοποιητικά εγκεκριμένης ηλεκτρονικής υπογραφής. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, που δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα αίτηση για έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρονικής υπογραφής, να εισέλθουν στο πόρταλ της Ολομέλειας και να υποβάλουν την αίτησή τους ή διαφορετικά να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Συλλόγου και την κα. Αλεξάνδρα Λαζαροπούλου, προκειμένου να τους καθοδηγήσει σχετικά.
Επίσης κατά την χρήση των ηλεκτρονικών υπογραφών έχει παρατηρηθεί ότι ο authenticator της εταιρίας google δεν λειτουργεί σωστά και ενώ παράγει μοναδικούς κωδικούς, αυτοί δεν φαίνονται στην εφαρμογή. Εφόσον λοιπόν έχετε το πρόβλημα αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά την εφαρμογή Aegis authenticator, που λειτουργεί κανονικά, όπως ευγενικά μας υπέδειξε ο συνάδελφος Γιάννης Κέννης.

Για το Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος

Αχιλλέας Καγιόγλου