Δημοκρατίας 25, Κοζάνη, 50100    2461036018

Ενημέρωση σχετικά με την νομική βοήθεια

Ενημέρωση σχετικά με την νομική βοήθεια

Αγαπητές Συναδέλφισσες/Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αναφορικά με τους συναδέλφους που βρίσκονται σε καθεστώς απαλλαγής ΦΠΑ στην υπεύθυνη δήλωση υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν ποια τιμολόγια θα εκδοθούν με ΦΠΑ και ποια θα εκδοθούν χωρίς ΦΠΑ, όπως αναφέρει το σχετικό μήνυμα της Ολομέλειας που σας έχει σταλεί πριν από κάποιες ημέρες.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει παρατηρηθεί σε κάποιες περιπτώσεις ότι το ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο αρχείο της υπεύθυνης δήλωσης, που παράγεται από το σύστημα της Ολομέλειας, απορρίπτεται όταν γίνεται προσπάθεια να ανέβει υπογεγραμμένο. Το πρόβλημα μπορεί να παρακαμφθεί με τον εξής τρόπο :
Εκτυπώνετε το αρχείο της υπεύθυνης δήλωσης, που παράγει το σύστημα.
Το σκανάρετε σε αρχείο pdf.
Το υπογράφετε ηλεκτρονικά και το ανεβάζετε στο σύστημα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία λήγει στις 24/4/2023– [ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΣ 2/5/23]. Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικής υπογραφής καλό είναι να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με την διαδικασία της καταβολής των αμοιβών παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. κα. Γεωργία Κουνάβα, 6979621582 και κο. Βασίλειο Καρέτσο, 6944513074.
Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την έκδοση της ηλεκτρονικής υπογραφής παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Αντιπρόεδρο Αχιλλέα Καγιόγλου 6947189279.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Δημητρόπουλος

Ο Γ.Γραμματέας

Ιωάννης Αυγερινός