Δημοκρατίας 25, Κοζάνη, 50100    2461036018

Ενημέρωση σχετικά με ηλεκτρονικές υπογραφές και εκλογές

Ενημέρωση σχετικά με ηλεκτρονικές υπογραφές και εκλογές

Αγαπητές Συναδέλφισσες/Αγαπητοί Συνάδελφοι,

α. Ενημέρωση σχετικά με τις εκλογές
Ξεκίνησε σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων προτίμησης και εξαίρεσης για τον διορισμό δικηγόρων ως δικαστικών αντιπροσώπων για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Η προθεσμία λήγει την 9η Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω του Πόρταλ της Ολομέλειας στην σχετική καρτέλα.
β. Ενημέρωση σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπογραφές
Παρατηρήθηκε ότι μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής Google Authenticator μπορεί να εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος κατά την εισαγωγή του OTP. Η νέα έκδοση της εφαρμογής λειτουργεί σωστά και το παραπάνω πρόβλημα μπορεί εύκολα να διορθωθεί με την εξής διαδικασία.
Μετά την είσοδο στην σελίδα  eΓΕΜΗ: Ψηφιακές Υπογραφές (businessportal.gov.gr) με την εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού επιλέγετε από την λίστα στην πάνω δεξιά γωνία (όπου το ονοματεπώνυμό σας) την επιλογή συγχρονισμός OTP. Ανοίγετε την εφαρμογή Google Authenticator και καταχωρείτε έναν αριθμό ΟΤΡ ως τρέχοντα και έναν νέο ως επόμενο και επιλέγετε “Συγχρονισμός”.

Αν η εφαρμογή σας (Google Authenticator) παραμένει στην παλαιά έκδοση καλό είναι να την αναβαθμίσετε, διότι έχουν λυθεί τα προβλήματα που εμφάνιζε η προηγούμενη έκδοση.

Για το Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος

Αχιλλέας Καγιόγλου